Qui som

Tecnologia, fiabilitat i experiència en la fabricació en fusta

A mecakim fabriquem de manera personalitzada solucions per a l'interiorisme, la construcció i la industria del moble. Disposem d'una llarga experiència, la tecnologia més avançada i un profund coneixement dels materials.

Què fem?

Des de 1982 som especialistes en la mecanització de la fusta. Fabriquem mobiliari a mida i altres solucions d’interiorisme altament personalitzades per espais comercials, oficines, hotels, centres sanitaris i construcció residencial.

A qui ens dirigim?

Col·laborem amb arquitectes i interioristes en el desenvolupament de solucions adaptades als seus projectes. També treballem per fabricants que necessiten subcontractar la producció de components o sèries completes.

Què ens fa diferents?

La personalització, la rapidesa en els terminis d'entrega i uns costos molt competitius.

Disposem d'un alt nivell tecnològic per portar a terme els seus projectes. Una empresa de mitjana dimensió, estructurada, competitiva i amb una alta capacitat de reacció. Treballant amb un alt grau d'eficiència aconseguim una qualitat excel·lent i uns costos molt competitius.

La innovació forma part de la nostra cultura i, des dels nostres inicis sempre ens hem esforçat per ser líders en la utilització de la maquinaria i els materials més avançats.

Tenim experiència internacional doncs hem fabricat components i solucions completes personalitzades per a projectes a un gran nombre de països d'Europa, Àfrica, Àsia i l'Orient Mitjà.