Sectors

Solucions en fusta per a diferents sectors

Convertim les propostes que ens envien arquitectes, interioristes i dissenyadors industrials productes i solucions constructives altament personalitzades. Fabriquem mobles i solucions completes d'interiorisme per diferents sectors com hotels, comerços, franquícies, auditoris, oficines, biblioteques, edificis públics i altres. També fabriquem components per altres sectors industrials.

Interiorisme

Fabriquem sota comanda elements d’interiorisme com panells a mida, tancaments, elements decoratius i publicitaris, taulells, mobles i altres elements singulars, en multitud de materials i acabats. Col·laborem amb arquitectes i interioristes per aconseguir el millor resultat, el millor termini i el millor cost possible.

Mobles a mida

Fabriquem mobles a mida per tot tipus d'instal·lacions residencials o terciàries.

Hotels

Sèries especials de mobiliari i solucions d’interiorisme per hotels.

Franquícies

Fabriquem sèries de mobiliari personalitzades per cadenes d'establiments comercials i franquícies, adaptant funcionalitats i estils a la personalitat de cada marca.

Oficines

Solucions de mobiliari i interiorisme personalitzades per oficines. Adaptem nous materials per aconseguir espais de treball estimulants i flexibles.

Construcció en fusta

Elements constructius, estructures i panells en fusta, sota comanda, adaptats al seu projecte, amb qualitats de materials resistents a condicions ambientals d’interior o exterior.

Subcontractació per a la industria

Fabriquem sèries de mobiliari especials per a diferents marques.

Panells acústics

Les normatives tècniques de l'edificació exigeixen unes condicions acústiques determinades en la majoria de projectes. Tenim una llarga experiència en la fabricació de panells absorbents acústics en fusta. Per a més informació sobre panells acústics visiti la web de la nostra marca www.decustik.com

Taulells a mida

Sota projecte, fabriquem taulells d’atenció al públic amb una gran diversitat de dissenys i materials