Tecnologies

La nostra tecnologia al servei del seu projecte

A mecaKim apliquem les tecnologies mes avançades a la fabricació en fusta. Maquinaria i programari de darrera generació i un excepcional equip de professionals per fer realitat el seu projecte amb uns costos, uns plaços i unes qualitats òptimes.

Tecnologies

Mecanitzat amb màquines de control numèric – CNC

Realitzem feines de mecanitzat de tableros en 3, 4 i 5 eixos sobre diferents materials; fustes massises, aglomerats, taulells de fibres, fenolics i taulells de fibres minerals.

Tecnologies

Tall i optimització de taulers

Oferim servei d’optimització i tall amb serra circular per a molts tipus de materials.

Tecnologies

Cantellejat

Servei de cantejat de tableros amb diferents materials com PVC, ABS, xapes i regruixos de fusta natural.

Tecnologies

Nesting

El nostre servei de nesting permet un aprofitament màxim dels panells en petites i grans sèries, amb dissenys personalitzats sobre diferents tipus de panells com melamines, contraplacats, fibres estandar i colorejades, fenolics i materials lleugers per el recobriment de façanes exteriors.

Tecnologies

Cantellejat de formes corbes

La nostra maquinaria ens permet crear panells de formes irregulars i directament aplicar un perfil decoratiu. Al crear formes sobre cert tipus de materials, com els taulers melaminics o rexapats en fusta, els cantells mostren l’interior del material, la qual cosa no li dona un bon acabat. Podem recobrir els perimetres amb cantells de diferents materials i gruixos, amb un acabat perfecte.

Tecnologies

Mecanitzats 3D

La nostra maquinaria de de control numèric ens permet fresar formes lliures sobre diferents materials com fusta, fibres, escumes de poliureta i altres.

Tecnologies

Mobiliari a mida

Fabriquem sèries especials de mobiliari a mida per projectes d’interiorisme, hotels, botigues, displays, residencies o biblioteques entre altres.

Tecnologies

Premsa de Membrana

Disposem de premses de membrana per poder recobrir amb materials flexibles o termo-conformables superfícies irregulars.

Tecnologies

Formes corbes

La nostra maquinaria i programari ens permeten fabricar multitud de peces amb formes corbes i tridimensionals.

Tecnologies

Fabricació amb materials acrilics

Dispodem de la maquinària i la tecnologia per fabricar peces i components amb materials acriclics com el CORIAN i similars.